Slovo starosty k Vesnici roku 2015 Doporučený

  • pondělí, 21 září 2015 21:11
Nejmilejší Krásňáci, všichni přátelé naší obce a obyvatelé a vedení všech blízce i dalece sousedních českých i německých měst a obcí a Karlovarského kraje, chtěl bych poděkovat za Vaši neutuchající podporu a pomoc ve všech stádiích soutěže Vesnice roku 2015. Porota ocenila naši sounáležitost, a ačkoliv byly a jsou všechny soutěžící vesnice naprosto skvělé a vyrovnané a opravdovými vítězi jsou všichni bez rozdílu, na nás se štěstí trošku víc usmálo.

Setkání s nimi bylo velmi  příjemné, inspirativní, veselé a plodné - vznikla např. i myšlenka na setkání obcí, v nichž se hraje divadlo. Moc děkuji všem, kteří hlasovali pro naši obec v kategorii Cena veřejnosti, v níž jsme získali druhý nejvyšší počet hlasů za další úžasnou obcí Babice. Děkuji také celostátní porotě, měla před sebou velice těžká rozhodnutí, byla velmi vstřícná a zapojující se, jsou to odborníci na svém místě. Moc si cením toho, že se aktivně zapojujete do dění v obci, bez Vás bychom se do finálové třináctky nikdy nedostali.

Děkuji tedy ještě jednou všem občanům Krásné, místním spolkům a seskupením, zastupitelstvu, podnikatelům, zaměstnancům obecního úřadu a všem ostatním podporujícím příznivcům, díky nimž celá Krásná žije na 200% a získala ocenění Vesnice roku 2015. Účast v celostátním kole nás všechny ještě víc posílila a vlila do všech našich žilních kilometrů novou energii pro další rozvoj naší vesnice a celého regionu.

Luboš Pokorný, starosta
Přečteno 2143 krát Naposledy změněno: pondělí, 06 březen 2017 17:28