Vytisknout tuto stránku

Společné čištění lesů Doporučený

  • čtvrtek, 20 duben 2017 10:21
V pátek 14.dubna proběhla pod záštitou Centra společných služeb a meziobecní spolupráce obcí Krásná a Podhradí společná brigáda na úklid místních lesů a přilehlých prostranství v katastrálních územích obcí Krásná a Podhradí. I přes poměrně chladné, leč slunečné počasí a termín na Velký Pátek, byla účast hojná.

logo uklid

0102 V Krásné se akce zúčastnilo bez mála 60 a v Podhradí 20 občanů. Ti všichni během 4 hodin sesbírali 3,5 tuny směsného odpadu a byli velice překvapeni, co všechno se dá v lesích a obcích najít: zrezavělé auto, pneumatiky, kočárek, vozíček, dudlík, odpad ze stavby a zahrádek.


Po práci pozval pan starosta Krásné všechny zúčastněné do Sportovního areálu v Krásné na občerstvení, které zajistili místní hasiči.


O občerstvení se postarali i podhradští v podobě pečené kýty, na které si všichni opravdu velmi pochutnali. Společně strávený čas při brigádě i následném odpočinku se nesl v přátelské atmosféře a byl okořeněn o příjemný pocit, že všichni zúčastnění udělali pro své obce a životní prostředí, ve kterém žijí, velký kus dobré práce.

 
 
03 04
Přečteno 3151 krát Naposledy změněno: čtvrtek, 20 duben 2017 13:39