Vytisknout tuto stránku

Sportovec Karlovarského kraje 2019/2020

  • pondělí, 13 prosinec 2021 17:23
Dne 16. 11. 2021 od 19:00 hodin proběhlo vyhlášení ankety sportovec Karlovarského kraje v prostorách Karlovarského městského divadla. Vzhledem k nepříznivé pandemické situaci se akce uskutečnila až tento rok, i když všichni nominovaní zde byli za své výkony v minulém roce.

Vyhlašovali se nejlepší jedinci a kolektivy v těchto kategoriích: junioři, žáci, dorost, dospělí, hendikepovaní sportovci, trenéři a v neposlední řadě sportovní legendy. Nakonec byla tomu nejlepšímu sportovci udělena Cena hejtmana Karlovarského kraje. Večer nám zpestřila taneční skupina zaměřená na tanec flamengo a dvojice místních zpěváků. Předávající se střídali pro každou kategorii. Organizátoři vyhlašování připravili pro všechny stejnou odměnu v podobě skleněné sošky a šeku na 5 000 Kč.

Tým FC Cheb, jehož jsem již třetím rokem hráčem, získal ocenění za výhru ve futsalovém mistrovství ČR. Zde jsme se utkali s dalšími dvěma týmy. Po skončení vzájemných utkání měl každý na svém kontě jednu výhru a jednu prohru. Rozhodovalo tedy skóre, které bylo z našeho pohledu nejlepší (inkasovali jsme nejméně branek, a naopak jich nejvíce vstřelili do branek soupeřů).

Celý večer se nesl v příjemné atmosféře. Největší zásluhu na tom měl moderátor, jenž měl ke všemu vtipné poznámky, či dotazy. Velmi příjemná byla i hudební a taneční vložka. Kolem 21:00 hodin byla akce u konce a následoval raut a volná zábava, kde si mohli návštěvníci vzájemně pohovořit. Pevně věřím si každý užil vyhlašování jako já.

Tomáš Švarc


Přečteno 633 krát Naposledy změněno: pondělí, 13 prosinec 2021 17:41