Vytisknout tuto stránku

Poděkování

  • pondělí, 09 srpen 2021 08:41
Život na vesnici je založen na vzájemných přátelských a vstřícných vztazích, na spolupráci. Vedení Obce Krásná si proto velmi váží všech obyvatel, jež pro druhé něco dělají, a chce jim poděkovat.

První poděkování patří dobrovolným hasičům, kteří pomáhali při bleskové zátopě, jež Krásnou před nedávnem postihla. Jsou to: Pavel a Petr Paprskovi, Martina Pospíšilová, Vasyl Popovyč a Lukáš Štefl, ale také všichni ti, kteří neváhali a pomohli svým sousedům.

Druhé poděkování je nasměrováno k místním pěstitelům, kteří se postarali o zásobování obce květinami, jimiž se můžete kochat na návsi, před úřadem, obchodem a na dalších hezkých místech: panu Václavu Drofovi, paní Jarmile Pokorné, panu Jaroslavu Blažkovi a zalévači těchto rostlin - panu Zavadilovi.

A třetí poděkování míří k Anežce Švarcové a její mamince, Petře Švarcové, a to za pravidelné úklidy parku zvaný "Laňák", a samozřejmě také rodině Kopřivových za provozování nové útulny ve Štítarech, péči o její okolí, o všechny ubytovávané turisty a v neposlední řadě také za propagaci obce.

OÚ Krásná
Přečteno 776 krát Naposledy změněno: pondělí, 09 srpen 2021 14:48